KATIL butonuyla kanalımı destekleyebilirsiniz!
https://www.youtube.com/channel/UCfIOM2FhhCPc8ap9T_NoMjQ/join

Abone Olmayı Unutmayın! 👍🏻

👉🏻 Youtube sayfam: https://www.youtube.com/BurakDurgun
👉🏻 Instagram sayfam: https://www.instagram.com/buraakdurgun
👉🏻 Twitter sayfam: https://twitter.com/BurakDurgun
👉🏻 Facebook sayfam: https://www.facebook.com/durgunburak

📩 İletişim ve işbirlikleri için : aradagezgin@gmail.com

#şili #yemek #santiago

Yedikleri Şeye Çok Şaşıracaksınız! Şilili Kızlar İle Eğlenceli 1 Günümüz #283

46 Comments

  1. Dikkat ediyorum, elin memleketleri ter temiz, bizim ülke Türkiye’nin her yeri dağları şehirleri sahilleri parkları çöpten geçilmiyor her çöp, İzmir İncir altı sahili pislikten çöpten geçilmiyor bütün sahil leş gibi kokuyor özellikle akşamları, Türkiye’yi kirleten herkesi kınıyorum.

  2. Burak cim seni boyle huzurlu mutlu gorunce icim rahatladi .butun guzellikler iyilikler seninle olsun .dilerim hersey gonlunce olsun ❤❤

  3. 11:53 dostum 2023 yılında insanlar kayadan çkıan develere, bir adamın insan kafalı bir deveyle başka bir aleme uçup tanrıyla konuştuğuna bile inanıyorlar. Hatta başka bir adamın denizi ikiye yardığına, bir başkasının da ölmüş kuşu canlandırdığına inanan bile var.

  4. Şöyle doğayla şehir iç içe yaşayamadık heryer beton yığını, çevre planlama ve mimari olarak da afganistandan farkı yok bir çok şehrimizin, bu güzel ülkenin bu hale gelmesi gerçekten çok üzücü.

  5. Ne guze çikolata mağazası öyle hasta oldum kız arkadaşın çok kibar temiz kalpli şehir teleferik 'ten çok güzel gözüküyor manzara harika

Write A Comment