Sonunda Hokkaido’ya Gidiyorum,1. Günüm, Hızlı Tren,Hakodate Ve Japonya Gelecek Planları

Hokkaido’ya hoş geldiniz! Bugün, hızlı trenle Hakodate’ye doğru yola çıkıyoruz. Tokyo’da Japon eşimle yaşıyorum ve gelecekte Hokkaido’da yaşama hayalim var. Bu video, bu güzel bölgeyi keşfetme ve Hokkaido’nun sunduğu kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve yerel lezzetleri detaylı bir şekilde gezme amacımın ilk adımı. Hakodate’nin tarihi yerlerini, nefes kesen manzaralarını ve eşsiz atmosferini keşfedeceğiz. Hızlı tren deneyimimizle Japonya’nın ulaşım sisteminin ne kadar etkileyici olduğunu göreceksiniz. Gelecek planlarım hakkında da biraz bilgi vereceğim. Hokkaido’nun doğal güzellikleri ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi takip edin! Videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!

Daha Fazla İçerik:
📌Bütün Videolar 👉 https://www.youtube.com/watch?v=Ttp5ilcc9RQ&list=UULFoP1xzEjelHCHAs3TLbXolg

Sosyal Medya:
instagram 👉 https://www.instagram.com/cem_kun44/?…
Discord Sunucumuz 👉https://discord.gg/uEP5SjMZev

Videolardaki Şarkılar için 👉 https://suno.com/@cemkun

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCoP1xzEjelHCHAs3TLbXolg/join

Tokyo’dan başlayacak yeni yolculuğumda başıma gelenleri en doğal halimle paylaşacağım.Bu yolculukda bana destek olmak için kanala Abone olabilir ayrıca İnstagram’dan Takip edebilirsiniz.

#hokkaido #japonya #hokkaidojapan #hakodate #japonyadayaşam

26 Comments

  1. Abi ordaterk edilmis evler var durumları ortalama olan onları alıp renove edelebiliyor evlerin fiyatı 5 10kusd arasında degisiyor

  2. Hizli trenlerle alakali bir belgesel izlemistim. Shileri tasarlayan muhendis ordegin kafa yapisindan esinlendigini soylemisti. Sihilerin bas taraflari aslinda tunellere girip cikinca, yuksek hizda cok gurultu cikardigindan ozellikle boyle tasarlqnmis. Ordegin kafasinin yapisida ozelmis.

  3. 28:56 Dedektif Conan çocuken televizyondan seyrederdik. İlk bölüm burada geçiyordu yanlış hatırlamiyorsam. Bu arada emeğine sağlık.

  4. para da yok zaman da yok evresindeyiz jgldkfjgdf çok güzel bir video. Eline emeğine sağlık. Umarım her şey gönlünüzce olur…

  5. Yüzüne kimyalsal peeling yaptın mı doğru söyle 🙂 Bir insanın cildi bu kadar pürüzsüz olamaz yahu. Yolun açık olsun yüzü gibi kendi de temiz insan.

Write A Comment